کشف بیش از 40 هزار کیلوگرم چوب قاچاق در چهارمحال و بختیاری

۲۶ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۷ کد : ۹۴۸۱۳ اخبار استانها
تعداد بازدید:۷
کشف بیش از 40 هزار کیلوگرم چوب قاچاق در چهارمحال و بختیاری
در سال گذشته، 40 هزار و 490 کیلوگرم چوب، هشت هزار و 181 کیلوگرم زغال در چهارمحال و بختیاری کشف و ضبط شده است.

به گزارش مرکز روابط عمومی سازمان منابع طبیعی کشور به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان - فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری از رفع تصرف 573.27 هکتار از اراضی ملی استان در سال گذشته خبر داد و گفت: این میزان در قالب 565 فقره پرونده به سرانجام رسیده است.

سرهنگ صادق محمدی افزود: از مجموع پرونده‌های رسیدگی‌شده، 163 فقره به مساحت 57.75 هکتار در قالب تبصره یک ماده 55 رفع تصرف شده است.

وی اظهار داشت: همچنین 515 هکتار نیز از عرصه‌های ملی در قالب 402 فقره خلع ید شده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: در همین مدت، 665 هکتار در قالب 640 فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی ماده 55 (جرایم مشهودی که ماموران خیلی سریع و بدون ارجاع به مقام قضایی اقدام می‌شود) انجام شده است.

وی ادامه داد: طی این مدت 143 باب کوره زغال، 60 مورد قطع درخت (کت‌زنی) و حضور 75 هزار و 651 واحد دامی در قالب 868 فقره تخلف شناسایی شده است.

محمدی افزود: در سال گذشته و در قالب 103 فقره پرونده، 40 هزار و 490 کیلوگرم چوب، هشت هزار و 181 کیلوگرم زغال و 9 هزار و 835 کیلوگرم محصولات فرعی جنگلی کشف و ضبط شده است.

وی با اشاره به وقوع آتش‌سوزی در منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری گفت: سال گذشته 762.8 هکتار از اراضی مرتعی و جنگلی استان در قالب 81 فقره دچار حریق شد.

محمدی اظهار کرد: این آمار از نظر تعداد نسبت به 125 فقره سال قبل، 35 درصد کاهش داشته، اما از نظر وسعت نسبت به 579 هکتار در سال 1403، حدود 33 درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی افزود: بیشترین تعداد آتش‌سوزی‌ها در مناطق بازفت شهرستان کوهرنگ، لردگان و اردل رخ داد و از مجموع اراضی دچار حریق، 185 هکتار جنگل و 577 هکتار مرتع بوده است.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: در این مدت 657 نفر دستگیر، 115 دستگاه خودرو توقیف و 189 دستگاه ادوات قطع درخت کشف و ضبط شده است.

وی ادامه داد: همچنین یک‌هزار و 752 کیلوگرم بوته نیز در این مدت کشف شده است.


نظر شما :