گیلان/ توقیف کامیون های حامل بیش از ۱۵ تن چوب قاچاق در لنگرود

۱۶ خرداد ۱۴۰۵ | ۰۷:۴۱ کد : ۹۶۱۴۹ اخبار استانها
تعداد بازدید:۲۰
گیلان/ توقیف کامیون های حامل بیش از ۱۵ تن چوب قاچاق در لنگرود
گیلان/ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنگرود از توقیف دو دستگاه کامیون و ریو حامل بیش از ۱۵ تن مقطوعات غیرمجاز چوب در منطقه اطاقور خبر داد.

به گزارش مرکز روابط عمومی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، مصطفی سالم، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنگرود در گفت‌وگویی اظهار کرد: در پی رصد اطلاعاتی دقیق و همکاری مردم محلی درباره قطع و قاچاق محصولات جنگلی از گونه های توسکا، لیلکی و لرگ در دو روستای بخش اطاقور، عملیات ویژه‌ای از سوی یگان حفاظت اداره منابع طبیعی شهرستان اجرا شد.

وی افزود: این عملیات در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۳ و ۱۴ خردادماه ۱۴۰۵ با هماهنگی دادستان محترم عمومی و انقلاب شهرستان و همراهی نیروهای انتظامی کلانتری بخش اطاقور انجام شد و طی آن یک دستگاه کامیون و یک دستگاه ریو شناسایی، متوقف و مورد بازرسی قرار گرفت.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری لنگرود بیان کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان داد این خودروها حامل بیش از ۱۵ تن مقطوعات چوبی از گونه های مختلف الجنس جنگلی بوده اند.

وی تأکید کرد: اقدامات قانونی لازم در چارچوب ماده ۲۵ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حال پیگیری است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری لنگرود خاطرنشان کرد: این عملیات نمونه‌ای از هماهنگی و همکاری مؤثر میان دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، یگان حفاظت و مردم محلی در راستای صیانت از منابع طبیعی و مقابله با پدیده شوم قاچاق چوب در شهرستان لنگرود است.


نظر شما :