رفع تصرف و قلع و قمع دو هکتار از اراضی ملی شهرستان زرین دشت

حسن فتوت رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زرین دشت گفت: در راستای گشت زنی مأمورین یگان حفاظت شهرستان زرین دشت در اراضی ملی پلاک چاه چتک و مشاهده کاشت نهال گز شاهی و اعلام به دادستانی شهرستان و صدور حکم قضایی مربوطه، با همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان اجرای حکم در پلاک فوق انجام گردید.

١٤٠٣/٠٩/٠٩

ادامه خبر

انجام خدمات عمومی مجازات متخلفان چرای غیر مجاز دام در زرین دشت

حسن فتوت رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زرین دشت گفت: با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان در راستای جلوگیری از چرای غیر مجاز دام ، حکم جایگزین حبس توسط دادستان جهت ارائه خدمات عمومی در انتظار متخلفین این امر می باشد که شامل انجام خدمات عمومی رایگان نظیر آبیاری و مراقبت از نهال های کاشته شده در اراضی منابع طبیعی به مدت سه ماه می باشد.

١٤٠٣/٠٧/٢٧

ادامه خبر

آغاز عملیات اجرایی پروژه های آبخیزداری حوزه های دره شور و دهنو شهرستان زرین دشت

حسن فتوت رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زرین دشت گفت: با توجه به ضرورت اجرای طرح های آبخیزداری در این شهرستان ، پیگیری و عملیات اجرای پروژه های آبخیزداری حوزه های دره شور و دهنو توسط این اداره با اعتبار ۱۵میلیارد ریال آغاز شد.

١٤٠٣/٠٧/٢٦

ادامه خبر

رفع تصرف دو و نیم هکتار از اراضی ملی شهرستان زرین دشت

حسن فتوت رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زرین دشت گفت: در این راستا متخلفان که اقدام به تخریب اراضی ملی پلاک دبیران این شهرستان کرده بودند شناسایی و به دام افتادند.

١٤٠٣/٠٧/٢٥

ادامه خبر

رفع تصرف اراضی ملی شهرستان زرین دشت

حسن فتوت رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زرین دشت گفت: درپی گشت زنی مأمورین یگان حفاظت در اراضی ملی پلاک چاه نالون و مشاهده کاشت نهال گز شاهی و اعلام به دادستانی شهرستان،شاهد صدور حکم قضایی ذیل تبصره یک ماده ۵۵مساحت بودیم

١٤٠٣/٠٤/٠٧

ادامه خبر

2 3 4 5 صفحه بعدی >>