فاز اول مبارزه بیولوژیکی با آفت جوانه‌خوار در جنگل‌های بلوط چهارمحال و بختیاری پایان یافت

تاریخ انتشار : 1397/01/18 - ساعت انتشار: ٢١:٤٢ - گروه خبری : اخبار قدیمی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: فاز اول مبارزه با آفت جوانه خوار جنگل‌های بلوط که از دوم فروردین ماه ۱۳۹۷ در سطح ۲ هزار هکتار از رویشگاه‌های بلوط استان آغاز شده بود به پایان رسید.

علی محمدی‌مقدم در گفت ‌و گو با خبرنگار پیام طبیعت اظهار کرد: آفت جوانه خوار بلوط یکی از آفات مهم جنگل‌های زاگرس است که در حال شیوع در استان می باشد.

وی افزود: سطحی بالغ بر 15 هزار هکتار از جنگل‌های بلوط استان به این آفت آلوده شده است که عمدتا در جنگلهای دو شهرستان لردگان و کیار گسترش یافته است که کار مبارزه با این آفت در فاز اول از دوم فروردین ماه سال جاری در سطح دو هزار هکتار از طریق محلول‌پاشی زمینی و تله‌گذاری آغاز و هم اکنون به پایان رسید.

محمدیمقدم با بیان اینکه محلول پاشی با استفاده از پودر BT یکی از روش‌های سالم و منطبق با اصول زیست محیطی برای این مبارزه است اظهار داشت در این فاز همچنین با نصب تله‌های فرمونی و تله های نوری بر روی درختان مقدار قابل توجهی از این آفت از بین رفته است.

وی بیان کرد: این امر یک مبارزه بیولوژیکی است که کمترین آثار مخربی بر محیط زیست داشته و از حشره‌کش‌های بیولوژیکی باکتریایی استفاده شده است.

محمدی‌مقدم اظهار داشت با توجه به صعب‌العبور بودن برخی مناطق و زیاد بودن سطح آلودگی در جنگل های استان در فاز دوم از محلول پاشی هوایی استفاده خواهیم کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در ادامه بیان داشت با توجه به پیگیری های انجام شده قرار است در فاز دوم، عملیات محلول‌پاشی بصورت هوایی و با استفاده از پهباد صورت پذیرد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج