انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل منابع طبیعی و بسیج سازندگی چهارمحال و بختیاری

تاریخ انتشار : 1398/07/22 - ساعت انتشار: ١٢:٣٧ - گروه خبری : اخبار قدیمی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این اداره کل و بسیج سازندگی استان خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت؛ علی محمدی مقدم مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری، از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این اداره کل و بسیج سازندگی استان خبر داد و گفت: این تفاهم نامه به منظوراستفاده از ظرفیت بسیج سازندگی در راستای کمک به اجرای طرح بوم سازگان زاگرس در شهرستان های جنگل نشین استان منعقد گردیده است.
وی اظهار داشت: برنامه پنج ساله مدیریت بوم سازگان زاگرس با هدف ایجاد تعادل اکولوژیکی، حفظ پوشش گیاهی، افزایش رطوبت خاک، احیای درختان دچار خشکیدگی، تولید نهال و توانمند سازی جوامع محلی از طریق ایجاد اشتغال و درآمد در استان در حال اجراست.
هومان خاکپور رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت هایی مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز در این باره افزود: یکی از مهم ترین اقدامات ترویجی و مشارکت مردمی طرح بوم سازگان و نجات بخشی جنگل های زاگرس، ایجاد اعتماد بین جوامع محلی و منابع طبیعی است که بسیج سازندگی از این ظرفیت برخوردار بوده و می تواند با استفاده از تسهیلگران خود در تشویق مردم برای شرکت در دوره های آموزشی منابع طبیعی و مشارکت در برنامه اجرایی طرح مؤثر باشد.
وی همچنین تشک
یل صندوق های خرد روستایی به منظور ایجاد اشتغال و درآمد و بهبود و ارتقای سطح معیشت مردم و در نهایت کاهش فشار بر عرصه های منابع طبیعی را از دیگر ظرفیت های بسیج سازندگی برای اجرای این طرح عنوان کرد.
خاکپور ادامه داد: بهره گیری از اعتبارات و طرح های محرومیت زدایی بسیج سازندگی نیز در این تفاهم نامه همکاری در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل منابع طبیعی هم به منظور افزایش مشارکت مردم و توانمندسازی جنگل نشینان، با استفاده از ظرفیت ماده 3 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع، اراضی ملی را برای اجرای طرح های جنگلکاری اقتصادی، مرتعداری و مدیریت منابع طبیعی در اختیار جوامع محلی قرار دهد.
خاکپور ادامه داد: به دنبال انعقاد این قرارداد، نشست هماهنگی و هم اندیشی دست اندرکاران و تسهیلگران با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود، برنامه اقدام مشارکتی به منظور تعیین وظایف هر دستگاه تعیین وظایف هر دستگاه تدوین گردید.
برنامه اقدام مشارکتی با هدف تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، تعیین نقشه راه برای اجرای طرح بوم سازندگان و پایش و ارزیابی عملکرد تهیه شد.
علی محمودیان مدیر اقتصاد مقاومتی بسیح سازندگی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: بر اساس این تفاهم نامه، تاکنون 7 نفر به عنوان تسهیلگر به منظور برگزاری کلاس های آموزشی، راه اندازی صندوق های خرد روستایی، توانمندسازی جوامع محلی، اشتغالزایی و بهبود معیشت مردم در 4 شهرستان کیار، کوهرنگ، اردل و لردگان که میزبان اجرای طرح بوم سازگان زاگرس در استان می باشند، معرفی شدند.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج