عضویت بیش از 7هزار بهرهبردار در صندوق حمایت از توسعه منابعطبیعی چهارمحال و بختیاری
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در حال حاضر صندوق حمایت از توسعه منابعطبیعی در استان بیش از هفت هزار عضو و دو میلیارد و 700 میلیون تومان سرمایه دارد، گفت: این صندوق دارای 10 شرکت تعاونی زیرمجموعه در شهرستانها است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری و به نقل از فارس، علی محمدیمقدم مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در حال حاضر صندوق حمایت از توسعه منابعطبیعی در استان بیش از هفت هزار عضو و دو میلیارد و 700 میلیون تومان سرمایه دارد، گفت: این صندوق دارای 10 شرکت تعاونی زیرمجموعه در شهرستانها است.
وی عنوان کرد: سرمایه اولیه صندوق توسعه منابعطبیعی که از سال 1395 تشکیل شده دارای یک میلیارد تومان است که از این میزان 490 میلیون تومان سرمایه دولتی و 510 میلیون تومان سرمایه مردمی و سه هزار عضو بوده است.
محمدیمقدم افزود: این صندوق حمایت از توسعه منابعطبیعی زمینه پرداخت تسهیلات کمبهره و نهادهها را برای بهرهبرداران فراهم میکند.
وی با اشاره به شعار سال و اجرای سیاستهای جهش تولید در کشور اضافه کرد: اجرای طرح 9 در 99 که شامل ارتقای پوشش حفاظتی، مدیریت و بهرهبرداری از مراتع، توسعه زراعت چوب و ساماندهی بهرهبرداری محصولات فرعی، طرحهای جنگلی و مرتعی، توسعه دولت الکترونیک، اجرای کاداستر اراضی، تعیین تکلیف مدیریت پارکهای جنگلی، ایجاد ذخیرهگاههای جنگلی، اخذ حقوق دولتی و تقویت منابع اعتباری و توسعه و تقویت صندوقهای منابع طبیعی از اولویتهای سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور است.
محمدیمقدم با بیان اینکه بنا داریم امسال برای تحقق این شعارها، مشارکت مردم را در اولویت کاری قرار دهیم و برای این اقدام نیاز است که اجرای طرحهای منابعطبیعی را برای بهرهبرداران اقتصادی کنیم، توضیح داد: در این برنامه با اجرای طرحهای منابعطبیعی در راستای حفظ، احیا و توسعه عرصهها مردم منتفع میشوند و از سوی دیگر اهداف ادارهکل شامل حفظ خاک، تولید آب و ایجاد پوشش گیاهی برآورده خواهد شد.
وی با بیان اینکه امسال با جنگلکاری دو هزار و 200 هکتار از اراضی جنگلی چهارمحال و بختیاری که با مشارکت جنگلنشینان انجام میشود، گفت: در سالهای گذشته نگاه به مراتع صرفا برای تأمین علوفه بود اما در شرایط فعلی استفاده از کارکردهای دیگر مراتع در دستور کار قرار گرفته است، افزود: برای کاهش وابستگی دامداران به مرتع و برای چرای دام طرح کشت گیاهان دارویی که دارای درآمد بالایی است در استان اجرا میشود.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تاکنون طرح کاداستر در 650 هزار هکتار از اراضی استان به منظور ثبت مالکیت و صدور سند تکبرگی اجرا شده است، اضافه کرد: این طرح به منظور جلوگیری از زمینخواری و ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری و ورود سرمایهگذار اجرا میشود.
ارسال به دوست