افزایش ضریب حفاظت از عرصههای ملی با آموزش و بسیج همگانی امکان پذیر است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: افزایش ضریب حفاظت از عرصههای ملی با آموزش جوامع محلی و تشکلها و همچنین بسیج همگانی امکان پذیر است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: افزایش ضریب حفاظت از عرصههای ملی با آموزش جوامع محلی و تشکلها و همچنین بسیج همگانی امکان پذیر است.
اصغر احمدی افزود: دستگیری متخلفان در عرصههای ملی و منابع طبیعی کار حفاظتی نیست بلکه وظیفه اداری در خصوص برخورد با متخلفانی است که تخلف را در عرصههای ملی انجام دادند و کار حفاظتی به حساب نمیآید.
به گفته وی، برای افزایش کار حفاظتی نیاز به حضور میدانی در عرصه ملی است تا از هرگونه تجاوز به عرصه ملی جلوگیری شود و در این راستا تمام روسای شهرستانها،معاونان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان باید به صورت مستمر و میدانی در عرصه های ملی و مناطق جنگلی حضور داشته باشد و با متخلفانی که قصد تصرف یا تخریب جنگلها و قطع درختان جنگلی را دارند برخورد شود.
وی به افزایش حضور فیزیکی و آموزش جوامع محلی و تشکلها به عنوان یک راهکار برای افزایش حفاظت عرصه ها اشاره کرد و گفت: حفاظت منابع طبیعی باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا زمانی که حفظ عرصه ملی به عنوان فرهنگ در جامعه تعریف نشود در امر حفاظت موفق نخواهم بود و حفظ اراضی ملی و وضعیت موجود منابع طبیعی اعم از جنگل و مرتع اتفاق نمی افتد مگر با رویکردهای حفاظتی که مناطق جنگلی را برای متخلفان ناامن کنیم.
احمدی گفت: نیروهای که الان عرصه های ملی برای حفاظت فعالیت دارند ، نیروهای هستند که ازظرفیت شرکتها به کار گرفته شدند و شرکتها با منابع طبیعی قرارداد دارند و نیروهای شرکتی گزینش می شوند و صلاحیت آنها بررسی میشود و درصورتی که واجد شرایط صلاحیت و گزینش باشند به منظور حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی فعالیت می کنند .
وی به ارائه آموزش به نیروهای حفاظتی اشاره کرد و گفت: این نیروها دورههای ضابطین را زیر نظر دادستان شرکت میکنند تا نحوه برخورد با متخلفان و اقدامات اولیه که باید انجام دهند تا یک متخلف رادستگیر و تحویل مقام قضای دهند را آموش می بینند.
ارسال به دوست