مجید افرادی رئیس هیات مدیره صندوق حمایت توسعه منابع طبیعی استان سمنان
افزایش سرمایه صندوق حمایت توسعه منابع طبیعی استان سمنان
مبلغ سی و هشت میلیارد و ششصد میلیون ریال برای کمک و از اهداف صندوق اعطای تسهیلات به بهره برداران منابع طبیعی می باشد
مبلغ سی و هشت میلیارد و ششصد میلیون ریال برای کمک و از اهداف صندوق اعطای تسهیلات به بهره برداران منابع طبیعی می باشد
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان مجید افرادی رئیس هیات مدیره صندوق حمایت توسعه منابع طبیعی استان سمنان در جمع خبرنگاران بمناسبت هفته دولت گفت: در سال ۱۳۹۶ به عنوان ششمین صندوق کشوری افتتاح و شروع به کار نموده است در حال حاضر با سرمایه سی و هشت میلیارد و ششصد میلیون ریال رسیده است .
افرادی اظهار داشت: با عنایت به اینکه استانهای دیگر کمک بسیار مطلوبی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در قالب تبصره ۳ ماده ۳۱ به صندوق شده است که در استان سمنان با عنایت به کمبود اعتبارات تا کنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است . با عنایت به اینکه این صندوق ها کمک بسیار شایانی تا کنون به بخش منابع طبیعی نموده است انتظار می رود که سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نسبت به تخصیص اعتبار از محل تبصره ۳ ماده ۳۱ به این صندوق جهت شکوفایی هر چه بیشتر بخش منابع طبیعی کمافی سابق اقدام نماید.
وی گفت: صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی استان سمنان (سهامی خاص) در تاریخ ۰۱/۰۷/۱۳۹۶ با سرمایه ۱۰،۲۵۵ میلیون ریال با ۱۰ سهامدار و ۳۸۰ بهره بردار بعنوان ششمین صندوق منابع طبیعی کشور با هدف حمایت از تشکیل سرمایه و تقویت حجم و کیفیت سرمایه گذاری ، تجمیع به منظور ارتقاء و افزایش بهره وری و حمایت از تولید کنندگان در عرصه منابع طبیعی استان سمنان تشکیل گردید.
افرادی عنوان کرد: این صندوق توانسته است در سال ۱۴۰۱ پس از دوبار افزایش سرمایه میزان منابع خود را به ۳۸،۶۰۰ میلیون ریال و تعداد سهامدار را به ۱۲ شرکت و بهره بردار را به ۹۳۰ نفر ارتقا دهد که سهم مشارکت مردم (بخش غیردولتی) ۵۵.۴ درصد و سهم بخش دولت ۴۴.۶ درصد و همچنین از لحاظ میزان منابع بعنوان سومین صندوق در میان ۱۳ صندوق منابع طبیعی سرمایه خود را به ثبت برساند .
مجید افرادی رئیس هیات مدیره صندوق حمایت توسعه منابع طبیعی استان سمنان در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف صندوق اعطای تسهیلات به بهره برداران منابع طبیعی میباشد این صندوق نیز تاکنون ۵۸ فقره تسهیلات قرض الحسنه و ضروری به ارزش ۸۷میلیارد ریال پرداخت نموده است که عمده زمینه پرداخت تسهیلات در دو بخش میباشد یک بخش در قالب خرید محصولات کشاورزی و دامی مثل جو ، کنستانتره، شکر ، کلونی زنبور عسل ، موم و .... و بخش دیگر در قالب اجرای پروژه های مربوط به منابع طبیعی در زمینه عملیات تولید نهال - عملیات نهالکاری - عملیات کانال بتنی ، بند خاکی و کانال انتقال آب - عملیات کپه کاری ، بوته کاری و بذرپاشی – عملیات گشت ، مراقبت ، حمایت و حفاظت (قرق بانی) – عملیات وجین ، واکاری و آبیاری – عملیات سازماندهی و مدیریت چرای دام – افزایش علوفه و اصلاح مراتع بوده است.
مجید افرادی عنوان کرد:در مجموع حجم اجرای این عملیات ها توسط شرکت تعاونی های فراگیر زیرمجموعه صندوق بیش از ۸۵ هزار هکتار در سطح استان رسیده است . با برطرف شدن چالشهای فراروی صندوق های منابع طبیعی مثل کمبود سرمایه ، عدم واگذاری عاملیت ها و ..... جهت بهبود اهداف صندوق با بکارگیری از جوامع محلی و آموزش صحیح آنها ، تخصیص اعتبارات خاص و افزایش سرمایه و استفاده از ظرفیت تبصره ۳ بند ب ماده ۳۱احکام دائمی میتوان به تقویت صندوق که همانا به تقویت معیشت بهره برداران منجر خواهد شد کمک کرد.
ارسال به دوست