تدوین و بازنگری سند راهبردی حوزه آبخیز شیرین دره
جلسه تدوین و بازنگری سند راهبردی حوزه آبخیز شیرین دره
در چارچوب فعالیت های پروژه مدیریت جامع حوزه آبخیز شیرین دره جلسه گزارش پیشرفت فیزیکی بازنگری سند راهبردی حوزه آبخیز شیرین دره جهت ارائه و بررسی در تاریخ 1402/11/11 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۱جلسه ای با موضوع ارائه گزارش پیشرفت فیزیکی بازنگری سند راهبردی حوزه آبخیز سد شیرین دره با حضور آقای مهندس فردی معاون آبخیزداری، روسای ستادی و کارشناسان محترم ناظر مطالعاتی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان های بجنورد، شیروان و سملقان، شرکت مهندسین مشاور تکاب سبز طوس و تسهیلگران پروژه مدیریت جامع حوزه آبخیز سد شیرین دره به صورت مجازی در محل سالن جلسات شهید اوری اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری برگزار شد.
این جلسه که در چارچوب فعالیت های پروژه مدیریت جامع حوزه آبخیز سد شیرین دره انجام شد، هدف داشت گزارش پیشرفت فیزیکی بازنگری سند راهبردی حوزه آبخیز سد شیرین دره را ارائه و بررسی کند. این سند که یکی از مستندات اصلی و مهم در حوزه آبخیزداری است، شامل تحلیل وضع موجود، تعیین اهداف و راهبردهای اصلی، تهیه برنامه عملیاتی و ارزیابی و نظارت بر اجرای آن می باشد.
در این جلسه گزارش پیشرفت فیزیکی بازنگری سند راهبردی حوزه آبخیز سد شیرین دره که توسط شرکت مهندسین مشاور تکاب سبز طوس تهیه شده است، ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این گزارش میزان پیشرفت فیزیکی بازنگری سند راهبردی در هر یک از مراحل آن، چالش ها و مشکلات موجود، راهکارهای پیشنهادی و برنامه زمانبندی اجرای آن ارائه شد.
این جلسه نشان دهنده اهمیت و جدیت بخشیدن به بازنگری سند راهبردی حوزه آبخیز سد شیرین دره بود که بر اساس نیازها و تغییرات محیطی و اجتماعی انجام می شود. این سند راهبردی برای هر حوزه آبخیز یک برنامه راهنما و مبنا برای اجرای اقدامات آبخیزداری است که باید به صورت دوره ای بازنگری و به روز رسانی شود.
پروژه مدیریت جامع حوزه آبخیز سد شیرین دره یکی از پروژه های مهم و استراتژیک در حوزه آبخیزداری است که با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و شرکت مهندسین مشاور تکاب سبز طوس در حال اجرا می باشد و در نظر دارد با اجرای اقدامات مختلف در حوزه های آبخیز، آب، خاک، جنگل، مرتع، کشاورزی و انرژی، به بهبود وضعیت منابع طبیعی، افزایش بهره وری آب، توسعه پایدار روستایی و ارتقای سطح زندگی اهالی منطقه کمک کند.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |