به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی
برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع توانمندسازی زنان روستایی و عشایری به مناسبت گرامیداشت روز ملی روستا و عشایر

تاریخ انتشار : 1403/07/28 - ساعت انتشار: ٠٨:١٢ - گروه خبری : اخبار شهرستان

به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی، به مناسبت گرامیداشت روز ملی روستا و عشایر، کارگاه آموزشی تحت عنوان توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در محل سالن جلسات دهیاری روستای نردین با حضور کارشناسان آموزش و ترویج اداره کل و کارشناس آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی شهرستان میامی ،تسهیلگر شهرستان شاهرود و تعدادی از زنان عشایر روستای نردین برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میامی، به مناسبت گرامیداشت روز ملی روستا و عشایر، کارگاه آموزشی تحت عنوان توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در محل سالن جلسات دهیاری روستای نردین با حضور کارشناسان آموزش و ترویج اداره کل وکارشناس آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی شهرستان میامی ،تسهیلگر شهرستان شاهرود و تعدادی از زنان عشایر روستای نردین برگزار گردید.

در ابتدا جلسه سرکار خانم مهندس سلمان پور کارشناس آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی شهرستان میامی ضمن خوشامدگویی و تبریک به مناسبت روز ملی روستا و عشایر، از حضور و مشارکت زنان زحمتکش روستایی و عشایر و علاقمندی آنان به تشکیل این کارگاه آموزشی تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه ،سرکار خانم مهندس محمدی فر تسهیلگر ، در رابطه با رویکرد توانمندسازی زنان روستایی و عشایر به بیان پاره ای از توضیحات پرداخت و خاطرنشان کرد توانمندسازی زنان از جمله مولفه های مهم در توسعه پایدار است و بدون توانمندسازی زنان، توسعه پایدار محقق نخواهد شد. در کشورهای در حال توسعه مانند ایران با وجود اینکه زنان در اجتماعات کوچک از جمله روستا و عشایر نقش حیاتی ایفا می کنند اما توانایی های آنان به میزان بسیار کمی ارزش گزاری شده است. بر این اساس شناسایی عوامل موثر بر توانمندسازی زنان روستایی و عشایر که تقریبا نیمی از جمعیت فعال جامعه را تشکیل می دهند میتواند در جهت افزایش این توانایی موثر واقع شود..ایشان افزودند، توانمندسازی به معنای قدرت بخشیدن است بدین معنا که به افراد کمک میکند تا احساس اعتماد به نفس شان را بهبود بخشند و بر احساس ناتوانی یا درماندگی شان چیره شوند.طی توانمندسازی، زنان قادر به ارزیابی صحیح و شناخت واقعی خویش شده و به استعداد ها و محدودیت های درونی خویش آگاه می شوند ، قدرت رویارویی با دشواری ها را کسب می نمایند و در رفع آنها می کوشند.

محمدی فر، مهم ترین عوامل موثر بر توانمندسازی زنان روستایی و عشایر را همکاری آنان در فعالیت های اقتصادی بصورت گروهی و در قالب تشکل دانست و بیان داشت اساسی ترین موانع موجود در مسیر توانمندسازی زنان ،عواملی نظیر نبود فرصت شغلی ، پایین بودن میزان تحصیلات، وجود تعصبات خانوادگی و نبود حمایت های قانونی است که این مهم با ایجاد تشکل ها و واگذاری طرح ها و پروژه های دولتی به آنها تا حدودی قابل حل می باشد. در پایان جلسه بروشور هایی جهت آگاهی بیشتر بین حضار توزیع شد..

 

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج




-->