بازدید معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان از دبیرخانه پنجره واحد مدیریت زمین مستقر در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان

در این بازدید که به اتفاق تعدادی از کارشناسان دادگستری استان و با حضور میرزایی مدیرکل منابع طبیعی استان، دریکوند معاون حفاظت و امور اراضی، سعیدی رئیس اداره حقوقی، مریدی رئیس اداره ممیزی و حدنگاری اداره کل منابع طبیعی صورت پذیرفت، از نزدیک داشبورد مدیریتی و عملکرد کلیه دستگاه های اجرایی عضو سامانه پنجره واحد بررسی و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

خوشبختانه از چند ماه گذشته با ورود مجموعه دادگستری، اداره کل بازرسی، اداره کل اطلاعات و استانداری استان و با همکاری دستگاه های اجرایی پیشرفت های خوبی حاصل شده و در برخی خدمات این سیستم استان لرستان دارای رتبه دوم کشوری می باشد.

در حاشیه این بازدید، دکتر دارایی معاون دادگستری استان گفت: کلیه دستگاه ها می بایستی در حداقل زمان به تکالیف قانونی خود عمل نموده و هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست.

وی بر راه اندازی کامل زیر سامانه پایش اراضی تاکید داشت و افزود: این راه اندازی از مشکلات به وجود آمده در خصوص مدیریت و حفاظت از زمین جلوگیری و متخلفین احتمالی با استفاده از این ابزار ماهواره ای که قابلیت تحلیل نیز می باشد شناسایی و برخورد قانونی لازم با آن ها صورت می پذیرد.

دارایی تصریح کرد: اتصال ارگان های نظارتی به این سامانه و امکان پایش و نظارت دقیق این دستگاه ها بر عملکرد ادارات کل و همچنین دسترسی کامل به پایش اراضی، در واقع یکی از نقاط قوت این سیستم نیز خواهد بود.

در پایان این بازدید مقرر گردید با حضور کلیه دستگاه های اجرایی و نظارتی، مدیران کل عملکرد خود را از نزدیک مشاهده و با دستگاه های ضعیف در این خصوص برخورد قانونی صورت پذیرد.

گفتنی است که، پنجره واحد زمین نیاز به مراجعه حضوری متقاضیان و ارتباط مستقیم آن‌ها با کارشناسان را کاهش می‌دهد و از صدور مجوزها و استعلامات موازی و اضافی جلوگیری می‌نماید و زمان و هزینه متقاضیان را نیز کاهش می‌دهد، همچنین  
امکان جعل استعلامات و مجوزهای کاغذی، بروز تبانی و ارتشا، تصمیمات سلیقه‌ای و غیرشفاف،تداخل وظایف دستگاه‌ها، مراجعات حضوری متعددمتقاضیان، اتلاف زمان و هزینه سرمایه‌گذاران را بطور چشم گیری کاهش می دهد.

پنج شنبه ٤ بهمن ١٤٠٣