برگزاری نشست تخصصی استفاده از توپ دانه جهت سازگاری و کاهش انتشار کربن در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
نشست تخصصی استفاده از توپ دانه جهت سازگاری و کاهش انتشار کربن با حضور شعبانیان معاونت جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، رحیمیان نماینده مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، حاجی بگلو معاون امور بینالملل روابط عمومی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، احمدی رییس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی استان فارس و برخی دیگر از مسئولان برگزار شد.
در این نشست، احمدی رییس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی استان فارس، پاورپوینتی در خصوص استفاده از توپ دانه ها ارائه کرد.
وی در این پاورپوینت به مزایای استفاده از این روش نوین در احیای سرزمین و کاهش انتشار کربن اشاره کرد.
در ادامه، حاجی بگلو با اشاره به خشکسالی های مستمر، افزایش طوفان های ماسه و گردوغبار، سیل های ویرانگر، مهاجرت و آتش سوزی جنگل ها، گفت: این پدیده ها برای عموم مردم جهان محسوس شده است و بسیاری از کشورها برای مقابله با آنها اقداماتی را آغاز کرده اند.
وی افزود: کشور ایران نیز سابقه زیادی در مدیریت سرزمین و منابع طبیعی دارد و در حال حاضر یکی از مهمترین این اقدامات پیگیری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت می باشد.
حاجی بگلو با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی ها و روش های نوین در احیای سرزمین می تواند به اجرای این طرح کمک شایانی نماید، گفت: در همین راستا، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در جهت توسعه سبز، غنا سازی عرصه های منابع طبیعی با استفاده از گونه های بومی، سازگاری و کاهش اثرات تغییر اقلیم، نشست تخصصی با کارشناسان مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری در جهت امکان سنجی استفاده از توپ دانه برگزار کرده است.
شعبانیان نیز در این نشست با اشاره به مباحث فنی و نیاز به اقدامات فناورانه در مدیریت پایدار منابع طبیعی، بر بعد اجتماعی و اثر بخش بودن این روش تاکید کرد و گفت: استفاده از توپ دانه می تواند موجی از ترویج توسعه و احیای منابع طبیعی با مشارکت مردم همانند سایر کشورها ایجاد نماید.
در پایان، رحیمیان نماینده مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری ضمن استقبال از اقدامات صورت گرفته توسط استان فارس در زمینه بومی کردن این روش، بر حمایت ها و تسهیلگری ظرفیت مرکز نامبرده در درخواست های سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بخصوص در زمینه تحول و فن آوری تاکید کرد.
وی راه حل اجرای این طرح را، اولویت بخشی طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت در سطح مقامات عالی رتبه عنوان کرد و گفت: با حمایت های آنان می توان کارهای بزرگی در جهت رشد و اعتلای این کشور همگام با دیگر کشورهای جهان برداشت.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |