مردی که بخش اعظمی از عمر و زندگی خود را صرف طبیعت کرده است

تاریخ انتشار : 1402/10/30 - ساعت انتشار: ٠٩:١٧ - گروه خبری : اخبار سازمان

هادی شفیعی/ قورزایی، مدیر انجمن ناجیان هامون سبز در سیستان است. دستش در کارهای خیر است. او می گوید بخشی از فعالیت انجمن در حوزه تالاب هامون و بخشی دیگر در فضای سبز شهری و روستایی است.

 قورزایی که روز چهارشنبه با مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی سخن می گفت، افزود: بهترین کار خیر در سیستان که گرفتار توفان شن است، ایجاد فضای سبز و درختکاری است و کاشت درخت می تواند حاشیه امن برای مردم منطقه سیستان ایجاد نماید.
او می گوید: وقتی در بین مردم درخت توزیع می کنیم  و به آنان آموزش چگونه کاشتن و آبیاری می دهیم، استقبال می کنند و راغب می شوند که درختان بیشتری بکارند اما شرایط آب و هوایی در سیستان و منطقه زابل با سایر مناطق کشور متفاوت است. اینجا گرمای طاقت فرسا، توفان های ماسه ای و وزش بادهای پرسرعت مهمان ناخوانده دیار سیستان است.
قورزایی گفت: امسال با کمک مردم و بسیج اقشار توانستیم  دور شهر زابل کمر بند سبز ایجاد کنیم و در مساحتی حدود بیست کیلومتر بیش از 2 هزار نهال زیتون و 5 هزار نهال سنجد، انار و توت بکاریم که امیدواریم با مراقبت مردم سبز شود و کمی  برای شهر حاشیه امن ایجاد نماید.

این مرد خیر و دوستدار طبیعت که بخش اعظمی از عمر و زندگی خود را صرف طبیعت نموده و اکنون در شبکه سازمان های مردم نهاد منابع طبیعی و محیط زیست استان سیستان و بلوچستان نیز دستی بر آتش دارد امسال از سوی عباسعلی نوبخت رییس سازمان منابع طبیعی کشور به عنوان ناظر طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت ابلاغیه دریافت کرده تا بر روند نهال های تولید شده و فرآیند کاشت و نگهداشت آن در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در استان نظارت داشته باشد.

مکث
شاید اگر تا دیروز جنگلی می سوخت، مرتعی تخریب می شد و نهر آبی گل آلود؛ کسی صدایش در نمی آمد. اما امروز اوضاع کاملاً متفاوت است. مردم نسبت به تخریب محیط زیست و منابع طبیعی حساس شده اند. به گونه ای که اگر در گوشه ای از سرزمین درختی قطع شود، یا بوته ای کنده شود، وجدان افکار عمومی جامعه به درد می آید وهشدار می دهد که نباید شریان های حیاتی جامعه بیش از این دچار آسیب شود.
اینکه  افکار عمومی جامعه  نسبت به تخریب منابع طبیعی دغدغه مند و مطالبه گر شده است. اینکه انسان های خیر و دوستداران و علاقه مندان به طبیعت آستین بالا زده و خطر تخریب محیط زیست را احساس کرده و در جای جای کشور مان به ترمیم طبیعت زخم خورده روی آورده اند از یک سو جای بسی خوشحالی است اما از سوی دیگر مسئولیت متولیان امر بویژه وظیفه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور را در انجام ماموریت ها دوچندان سنگین می نماید.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here