خوزستان/ 200 هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی دزفول ممیزی شد

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول گفت: ممیزی 200 هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی این شهرستان تاکنون انجام شده و روند تکمیل این ممیزی با سرعت در حال انجام است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی به نقل از ایرنا- محمد شفیعی زاده بیان کرد: شهرستان دزفول 476 هزار هکتار وسعت دارد که از این مساحت 376 هزار هکتار آن اراضی ملی است.وی با اشاره به ممیزی 200 هزار هکتار از اراضی ملی این شهرستان افزود: علاوه بر کل 110 هزار و 788 هکتار اراضی ملی شهرستان دزفول، ممیزی بخشهایی از مناطق جنگلی این شهرستان نیز انجام شده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول با بیان اینکه دزفول دارای 2 اقلیم متفاوت کوهستانی و جلگه ای است، گفت: شهرستان دزفول حدود 235 هزار هکتار جنگل و حدود پنج هزار هکتار جنگل کران رودی یا به اصطلاح بیشه زار و 110 هزار و 788 هکتار مرتع دارد.
وی ممیزی اراضی ملی و طبیعی را گامی مهم در راستای جلوگیری از تخریب و چرای بیرویه در مراتع دانست و ادامه داد: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دزفول در خط مقدم مقابله با زمین خواری با حمایت دستگاه قضایی هیچ مماشاتی با زمین خواران ندارد.
شفیعی زاده تاکید کرد: تصرف اراضی ملی و دولتی به هر بهانهای که صورت گرفته باشد نتیجهای غیر از تعقیب قضایی و محکومیت کیفری و قلع و قمع و زیان ناشی از آن برای متصرفان به همراه نخواهد داشت.
براساس این گزارش، شهرستان دزفول دارای چهار بخش مرکزی، چغامیش، سردشت و شهیون و 12 شهر است.شهرهای صفی آباد، شمس آباد، حمزه، میانرود، امام، سالند، دزفول، سیاه منصور، چغامیش، شهیون، منتظران و جندی شاپور شهرهای تابعه شهرستان دزفول هستند.

ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر را وارد کنید: | |