برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت هفته منابع طبیعی در دانشگاه شهرکرد
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت ، روز سه شنبه ۲۱ اسفند ماه ۱۳۹۷، ویژه برنامه گرامیداشت هفته منابع طبیعی به همت دانشکده منابع طبیعی وعلوم زمین دانشگاه شهرکرد با حضور رییس دانشگاه شهرکرد، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری، رییس سازمان هلالاحمر استان و جمعی از مسئولان اداره های مرتبط و دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
رئیس دانشگاه شهرکرد ضمن خیرمقدم و قدردانی از برگزاری این همایش، هفته منابع طبیعی را تبریک گفت و افزود: منابع طبیعی یکی از مهمترین میراثی است که برای ما مانده است و وظیفه ما حفظ و پایداری آن است.
سعید کریمی افزود این بهطوریاست که مقام معظم رهبری حفظ، حمایت و جنگلکاری و حتی کاشتن یک درخت را یک امری کاملاً انقلابی، اسلامی و ملی می داند و یکایک ما وظیفهداریم این میراث را برای نسل آینده حفظ و برای توسعه پایداری آن تلاش می کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش ساز مان های مردم نهاد (NGO)ها گفت: جدیداً سازمانهای مردم نهاد در حفظ منابع طبیعی کمک میکنند و جای خشنودی دارد که بهراحتی می توانیم از حمایتها این عزیزان استفاده کنیم.
کریمی افزود: بخش مهمی از معیشت مردم استان به محیط زیست و منابع طبیعی بر می گردد با طرحها و حمایت های ملی که وجود دارد تا حدود زیادی معیشت ساکنان تأمین شده است و اگر آموزش های لازم نیز صورت پذیرد به خوبی معیشت مردم تامین می شود.
حجت الاسلام والمسلمین باقر مختاری معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه شهرکرد نیز در سخنانی ضمن گرامیداشت هفته منابع طبیعی گفت: در اسلام یکی از راه های رسیدن به خدا باوری حفظ محیط زیست است که این خدا باوری در محیط زیست نه از طریق منفعت طلبی بلکه از طریق حفظ محیط زیست حاصل می شود.
معاون نهاد نمایندگی رهبری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توانمندی و پتانسیل دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه گفت: ما باید سیاست گذاری هایمان را بر مبنای علم و دانش انجام دهیم آنوقت به آن توسعه پایداری که در این حوزه مد نظر است می رسیم و راهش هم این است که از اساتید و بزرگانی که در این رشته مشغول به کار هستند استفاده کنیم.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان نیز ضمن تقدیر از دانشگاه شهرکرد و دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه به خاطر برگزاری این همایش گفت:توسعه همه جانبه و پایدار هر جامعه بستگی به عملکرد و آموزش عالی آن جامعه دارد و رابطه بین بخش آموزش، تحقیقات و پژوهش با بخش اجرایی یک رابطه لازم و ملزوم است و بدون یکدیگر امکان توسعه مدنظر وجود ندارد و یافته های پژوهشی و تحقیقاتی در دانشگاه ها باید جنبه اجرای و کاربردی داشته باشد تا کارهای بدنه اجرایی که ما هستیم نیز باید پشتوانه علمی و تحقیقاتی داشته باشند تا از یک طرف هم به توسعه پایدار مد نظر برسیم و از طرفی بتوانیم اعتماد مردم را برای پیشبرد کار های خود حفظ کنیم.
علی محمدی مقدم با اشاره به اقدامات دانشگاه های استان برای حل مسائل منابع طبیعی و محیط زیست استان گفت:ما برای حل و برون رفت از چالش های محیط زیست و مسائل حاکم بر منابع طبیعی همواره سعی داشتیم وداریم که با دانشگاه هم اندیشی نمائیم و خود را هیچ گاه بی نیاز از همفکری با دانشگاه ندانسته ایم.
سعادت حیدریان رییس جمعیت هلالاحمر نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش گفت: یکی از اهداف هلال احمر اهمیت و سلامت در زندگی مردم است و ما تلاش کردیم با انعقاد تفاهم نامه های با دانشگاه ها، منابع طبیعی، مدارس با کاشت نهال و حفظ محیط زیست جهت ماندگاری این فرهنگ ودادن آموزش های مورد نیاز در مورد مخاطرات طبیعی منابع طبیعی را حفظ کنیم.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت در پایان این همایش به تعدادی ازکودکان حاضر در همایش کارت همیارطبیعت اعطا شد وتعداد ۲۰۰ اصله نهال در محوطه این دانشگاه غرس شد.
ارسال به دوست