شبکه بیسیم دیجیتال منابع طبیعی چهارمحال وبختیاری افتتاح شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت توسعه شبکه بیسیم دیجیتال برای ارتباطدهی در عرصههای منابع طبیعی و افزایش ارتباط رادیویی قرقبانان گفت: ۲۰ میلیارد ریال برای توسعه این شبکه در استان هزینه شده است.
رئیس کل دادگستری استان در آئین راه اندازی شبکه بی سیم و سیستم رادیویی دیجیتال منابع طبیعی و آبخیزداری را دستاورد بزرگی در حوزه ارتباطات استان و موجب ارتقاء سطح کارایی منابع طبیعی و آبخیزداری دانست.
احمدرضا بهرامی در گفتگو با خبرنگار پیام طبیعت گفت: امروز شاهداقدام خوب و مناسب از سوی منابع طبیعی استان هستیم که با پیگیری مسئولین این ادارهکل، سیستم بی سیم دیجیتال جایگزین سیستم های قدیمی و آنالوگ شده است.
وی اضافه کرد: با این افتتاحیه و هزینههای انجام شده می توان به راحتی و به سرعت نیرو های یگان حفاظت و افراد مربوطه را رصد کرد
بهرامی با اشاره به اینکه با این سیستم جدید میتوان متخلفین را رصد کرد و اگر خدایی نکرده حادثه ای رخ بدهد بیان کرد: این سامانه باعث امداد رسانی در بهترین و کمترین زمان می شود و می توان متخلفین را سریعتر مورد پیگرد قانونی قرار داد و در جهت تشکیل پرونده و رسیدگی به تخلف متخلف تسریع شود و به قضات در تصمیم گیری کمک فراوانی می کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت توسعه شبکه بیسیم دیجیتال برای ارتباطدهی در عرصههای منابع طبیعی و افزایش ارتباط رادیویی قرقبانان گفت: ۲۰ میلیارد ریال برای توسعه این شبکه در استان هزینه شده است.
سید اسماعیل صالحی روز سهشنبه در آیین افتتاح شبکه بیسیم منابع طبیعی افزود: برای راهاندازی و فعال شدن شبکه بیسیم و سیستم دیجیتال منابع طبیعی در استان پنج سایت تکرار کننده، ۱۸ دکل و ایستگاه ثابت راهاندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه پوشش شبکه بیسیم در منابع طبیعی استان هماکنون ۷۰ درصد است، گفت: با راهاندازی پنج سایت تکرار کننده جدید پوشش این شبکه به ۹۰ درصد افزایش خواهد یافت.
به گفته وی، هماکنون ۲۵ دستگاه بیسیم دستی، ۲۸ دستگاه بیسیم خودروی، ۲۸ دستگاه بیسیم ایستگاه ثابت، ۱۸ دستگاه دکل ایستگاه ثابت، ۱۸ دکل و ۱۴ دستگاه دیش و لینک رادیویی در استان فعال است.
صالحی اظهار داشت: برای پوشش ۱۰۰ درصدی شبکه بیسیم به ۴۵ دستگاه بیسیم دستی، پنج دستگاه بیسیم خودروی و پنج دکل نیاز است.
وی افزود: طرح بیسیم دیجیتال ارتباطدهی در عرصههای منابع طبیعی با هدف افزایش ارتباط رادیویی قرقبانان، کاهش هزینههای اداری و تماس با عوامل حفاظتی در منطقه دایر شده است.
به گفته وی،سیستم دیجیتال منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری همزمان با استانهای تهران، قزوین و خراسان جنوبی افتتاح شد.
به گزارش ایرنا، هماکنون به ازای هر 6 هزار هکتار جنگل و یک نیروی قرقبان و ۳۰ هزار مرتع یک نیروی قرقبان در عرصههای منابع طبیعی استان فعال است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان است که یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از مساحت استان را مراتع و جنگلها پوشش داده است که رقمی معادل ۸۶.۵ درصد از سطح این استان است.
ارسال به دوست