مشارکت عمومی در حراست از منابع طبیعی اثر گذار است

تاریخ انتشار : 1401/05/13 - ساعت انتشار: ١٤:٠٤ - گروه خبری : اخبار استان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت بحث مشارکت مردم در حراست و حفاظت از منابع طبیعی افزود: استفاده از تمام ظرفیت مردمی، تشکل‌های مردمی، جوامع محلی برای افزایش حراست از منابع طبیعی مهم است.

اصغر احمدی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان روز چهارشنبه در جلسه آموزشی استراتژی ارتباطات و اطلاع رسانی حوزه منابع طبیعی استان که با حضور اعضای تشکل‌های مردمی منابع طبیعی و محیط زیست و فعالان رسانه استان برگزارشد، به افزایش مشارکت مردم در بخش منابع طبیعی تاکید کرد و افزود: منابع طبیعی با مردم است و باید یک رویکرد تعاملی بین مردم، کارشناسان منابع طبیعی و محیط زیست ایجاد شود.

وی اظهارداشت: افزایش رویکرد تعاملی بین محیط زیست و منابع طبیعی با استفاده از ظرفیت مردمی یک راهکار برای حراست از منابع طبیعی است.

وی با تاکید بر اینکه منابع طبیعی همراه مردم است، گفت:مطالبه گری مردم در حوزه منابع طبیعی مهم است و تشکلهای مردم به  عنوان یک پایگاه نظارتی غیر رسمی و عمومی و غیردولتی با هدف و رویکرد اطلاع رسانی، آگاه سازی و جلب مشارکت مردمی فعال شدند تا بهره‌وری فعالیت اداره‌کل منابع طبیعی را افزایش دهند و هم افزایی بین دستگاهی حوزه فعالیت ایجاد کنند.

وی به مشارکت مردم در همه حوزه ها به خصوص در سیل اخیر اشاره کرد و گفت: مشارکت بین مردم و حضور مردم در صحنه برای کمک رسانی برای مدیریت بحران ارزشمند است و نقش مردم و  مشارکت مردمی و دخالت مردمی در حوزه منابع طبیعی و  محیط زیست اثر گذار است.

احمدی افزود: مردم در زمینه منابع طبیعی در بخش مبارزه با افات و بیماری و همچنین جلوگیری از اتش سوزی فعالیت چشمگیر داشتند و این امر باعث شده که آتش سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی در چند سال اخیر کاهش داشته باشد.

کارشناسان روابط عمومی و آموزش و تریج سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و کارشناسان حفاظت محیط‌زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری، دانشگاهیان، نمایندگان مرکز تحقیقات منابع‌طبیعی و جهاد کشاورزی، سازمان‌های مردم‌نهاد، رسانه‌های ارتباط جمعی و دستگاه‌های مرتبط در این کارگاه  یک روزه حضور داشتند.

حسین بدری‌پور از متخصصان این حوزه، آخرین مباحث مربوط به ارتباطات و اطلاع‌رسانی موثر برای حفظ منابع طبیعی را در این کارگاه ارائه و در خصوص تدوین برنامه اطلاع رسانی در خصوص آفات و بیماریها در حوزه جنگل بحث و تبادل نظر شد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج