برگزاری جلسه مردمی سازی پروژه های منابع طبیعی و آبخیزداری

تاريخ انتشار : 1403/08/19 - ساعت انتشار: ٠٨:٢٠ - گروه خبري : اخبار استان

درراستای اهداف کار گروه مدیریت جامع حوزه های آبخیز و مردمی سازی پروژه منابع طبیعی اولین جلسه مجمع فعالین منابع طبیعی و آبخیزداری برگزار گردید

درراستای اهداف کار گروه مدیریت جامع حوزه های آبخیز و مردمی سازی پروژه منابع طبیعی اولین جلسه مجمع فعالین منابع طبیعی و آبخیزداری برگزار گردید .
 این جلسه در مورخ ۱۶ابان ماه با حضور مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری، معاونین و جمعی از نمایندگان بنیاد ملی نخبگان استان بوشهر و جمعی از پیشروان مجامع محلی استان از مناطق دشتی، گیسکان ،باغتاج، روستاهای بندو،رود فاریاب و وحدتیه و با هدف جلب مشارکت مردمی، در راستای اهداف کار گروه مدیریت جامع حوزه های آبخیز استان با توجه به بند ب تبصره ۲۹ و افق دید مجمع خیرین آب و آبخیزداری، در محل دفتر مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر تشکیل شد.
 در ابتدا ی جلسه عبدالحسین گرشاسبی ضمن خیر مقدم به مدعوین، توضیحاتی در مورد مجامع محلی و تصمیمات اداره کل در این خصوص را بیان داشت و اظهار نمود : مشارکت مردمی را باید در راستای مباحث تئوریک و مطالعاتی از سوی اداره کل و شناخت ظرفیت تیم موجود برای ساماندهی و سازماندهی نیروهای استان مورد توجه قرار داد
همچنین در خصوص‌ تأسیس شرکتهای تعاونی محلی و مشارکت‌های مردمی مصوب سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، و نظام نامه مشارکت مردمی و فراگیر بودن تشکیل تعاونی های محلی و مشارکت مردمی مبحثی مطرح گردید .
  در ادامه ، حاضرین هر یک به بیان نظرات خود در این زمینه پرداخته و در مورد ضرورت مشارکت ساکنین و مجامع محلی در برخی حوزه های اجرایی و عملیاتی منابع طبیعی خود صحبت کردند.
یکی از فعالیتهای آموزشی ـ ترویجی و اجرایی که با همکاری بنیاد ملی نخبگان و توسط دانش آموزان روستای عالی حسینی دشتی در خصوص اهمیت آب، خاک و منابع طبیعی ادر حال انجام می باشد احداث ۵ هکتار جنگل‌کاری در روستای عالی حسینی که مورد تحسین و تشویق مدیر کل و اعضا شرکت کننده در مجمع گردید .
در پایان مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری ضمن جمع بندی نظرات حاضرین مواردی را به عنوان مصوبه بدین شرح بیان داشت:
یکی از اهداف تشکیل چنین جلساتی فعالسازی مشارکت مردمی و مجامع محلی و همکاری در بخشی از اهداف اجرایی اداره کل و عملیات جاری آن است.

 آموزش دانش آموزان در زمینه منابع طبیعی و گسترش آن باشد.

مجامع مشارکتی بایستی بر اساس قانون و نظام نامه مشارکت مردم، مصوبه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور فراهم گردد.
 مقرر گردید تا در آینده نزدیک بازدید هایی از عرصه جنگل دست کاشت ۵ هکتاری دانش آموزان روستای عالی حسینی ، عرصه‌های طبیعی روستای رود فاریاب بخش ارم ، اراضی وحدتیه و عملیات بیومکانیک انجام شده در روستای بندو توسط تیم حاضر به عمل آید

نسخه چاپي

ارسال به دوست